Veiligheid & VCA

Veiligheid: onze prioriteit

Bij Veldhuizen Gevelrenovatie stellen we veiligheid altijd op de eerste plaats. Een veilige werkomgeving is tenslotte essentieel, niet alleen voor de bescherming van onze medewerkers, maar ook voor het waarborgen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten. Daarom voldoen we aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en dragen we een VCA-certificaat.

Wat is VCA?

VCA staat voor “Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers”,  een landelijk erkend certificatiesysteem dat de veiligheid op de werkvloer bevordert en ervoor zorgt dat bedrijven voldoen aan strenge normen voor veiligheid, gezondheid en milieu. Het behalen van een VCA-certificaat toont aan dat een bedrijf zich inzet voor veilig werken en de gezondheid van haar medewerkers.

Ons VCA-certificaat

Veldhuizen Gevelrenovatie is er trots op te kunnen zeggen dat we in het bezit zijn van het VCA-certificaat. Dit certificaat is het bewijs van onze toewijding aan:

  1. Veiligheid: We implementeren strikte veiligheidsprocedures en -protocollen om ervoor te zorgen dat elk project veilig wordt uitgevoerd. Onze medewerkers worden regelmatig getraind in veiligheid en het herkennen van potentiële risico’s.
  2. Gezondheid: We hechten veel belang aan de gezondheid van onze medewerkers. Een gezonde werkomgeving draagt bij aan het welzijn van ons team en vermindert het risico op letsel en ziekte.
  3. Milieu: We streven naar minimale milieu-impact in al onze werkzaamheden. Zo houden we rekening met milieuvriendelijke materialen en methoden, en zorgen we ervoor dat afval op een verantwoorde manier wordt behandeld.

Neem contact op

Wil jij er van verzekerd zijn dat jouw gevelproject met de uiterste zorg en aandacht gebeurt? Dan ben je bij Veldhuizen Gevelrenovatie aan het juiste adres. Neem hier contact op voor meer informatie!

Laat ons u overtuigen van onze kwaliteiten

Binnen 2 uur een offerte

Voor 20:00 uur aangevraagd,
volgende dag in huis

Gecertifieerde medewerkers

Internationaal gecrediteerd