Gevelreiniging

Jouw gevel als nieuw

Een woning krijgt een hoop invloeden van buitenaf te verduren. Denk aan weersveranderingen, maar ook plantgroei of graffiti. Bovendien zorgen verontreiniging en aanslag voor een dof, ‘vies’ uiterlijk van de stenen. Het is het belang om dit zo snel mogelijk te laten reinigen, om te voorkomen dat de stoffen verder in het materiaal trekken en de gevel kan scheuren. Het gevelreiniging verlengt de levensduur van het gebouw en verhoogt de woning- of bedrijfswaarde.

Gevelstralen

Met gevelstralen wordt hardnekkig roet en ander vuil op de gevel verwijderd. Door dit te combineren met gevelimpregnatie is de gevel beter beschermd tegen vocht en vuil. Dit wordt gedaan met hoge of lage druk en een hoogwaardig straalmiddel, om de gevel te reinigen zonder deze te beschadigen. Hierdoor is de stofoverlast bovendien minimaal. Voordat we een hele gevel doen, doen we eerst een proefstuk om te kijken of het uiterlijk naar wens is.

Stoomreiniging

Stoomreiniging is een milieuvriendelijke manier om een gevel vrij te maken van mos, algen en vervuiling. Met een lage druk en hoge temperatuur wordt de gevel gecontroleerd schoongemaakt.

Koudwaterreiniging

Met name bij het reinigen van groenaanslag zijn koudwaterstralen zeer effectief. Groenaanslag ontstaat vaak op plekken waar weinig zon komt, door bebossing of een gebrek aan zonlicht. De muur kan hierdoor minder goed ademen en er kunnen schimmels ontstaan die het metselwerk aantasten.

Goede gevelreiniging

Bij Veldhuizen Gevelrenovatie zijn we gespecialiseerd in het grondig reinigen van de gevel zonder deze te beschadigen. We dragen er zorg voor dat de gevel optimaal wordt schoongemaakt. Wil je je gevel graag zo lang mogelijk mooi houden en de waarde van je woning of bedrijfsgebouw verhogen? We doen het graag voor je. Vraag hier een offerte aan!

Laat ons u overtuigen van onze kwaliteiten

Binnen 2 uur een offerte

Voor 20:00 uur aangevraagd,
volgende dag in huis

Gecertifieerde medewerkers

Internationaal gecrediteerd