Over ons

Welkom bij Veldhuizen Gevelrenovatie

Veldhuizen Gevelrenovatie is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het renoveren van metselwerk. Met een alsmaar groeiend team werken we al ruim twee decennia aan het renoveren, reinigen en voegen van gevels. Door samenwerking met een aantal vaste partners is ons team eenvoudig uit te breiden tot ongeveer vijftig man. Wij zijn het hele jaar door op korte termijn inzetbaar.

Het totaalpakket

Wij leveren een uitgebreid pakket aan diensten. Naast gevelrenovatie, impregneren en voegen verzorgen we ook alle bijkomende werkzaamheden. Van het vernieuwen van een schoorsteen, inmetselen van lateien, het vervangen van ankers tot het aanbrengen van lood.

Kennis

Binnen het werkveld vindt continue ontwikkeling plaats, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid. Wij vinden het belangrijk om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en onze kennis doorlopend te verbeteren. Zo zijn we bijvoorbeeld lid van brancheorganisatie VNV.

Veiligheid

Zowel bij het werk van onze werknemers als voor de veiligheid van het gebouw is een veilige werkwijze van groot belang. We houden ons dan ook aan de ARBO-wetgeving en zijn VCA-gecertificeerd.

Vorstperiodes

Tijdens vorstperiodes zijn wij niet in de gelegenheid om onze werkzaamheden uit te voeren. Dit kan in veel gevallen namelijk tot schade van het gebouw leiden.

Projecten

Veldhuizen Gevelrenovatie is zowel voor particulieren als voor bedrijven inzetbaar. Denk aan aannemers, woningcorporaties en verenigingen van eigenaren. Maar ook voor zorginstellingen, winkels, industriële opdrachtgevers of onderwijsinstellingen. Door ons alsmaar uitbreidende team zijn wij in staat zowel kleine als grote projecten onder handen te nemen. Neem hier contact op voor meer informatie!

Laat ons u overtuigen van onze kwaliteiten

Binnen 2 uur een offerte

Voor 20:00 uur aangevraagd,
volgende dag in huis

Gecertifieerde medewerkers

Internationaal gecrediteerd