Gevelrenovatie

Is jouw gevel aan een nieuwe look toe?

Bij Veldhuizen Gevelrenovatie renoveren we gemetselde gevels van jouw woning of bedrijfsgebouw. Onderhoud van je gevel is belangrijk om stabiliteit en kwaliteit te kunnen garanderen, maar met een gevelrenovatie verhoog je daarnaast ook makkelijk de woningwaarde of verbeter je de isolatie van de woning.

Uiterlijk

Soms kun je met een kleine verandering al een groot verschil maken. Bijvoorbeeld het vervangen van je raamdorpels. Hiermee geef je je muur karakter met een nette afwerking. Bovendien zorgt het ervoor dat de gevel niet vervuild raakt. Ook met het laten reinigen van de gevel kunnen we al vaak een gigantisch verschil maken in het uiterlijk. Bovendien kun je de gevel bij Veldhuizen Gevelrenovatie laten schilderen.

Schoorsteenrenovatie

Een goed functionerende schoorsteen is ook een essentieel onderdeel van zowel het uiterlijk als de functionaliteit van een gebouw. Het voorkomt het binnendringen van water en vermindert bovendien het risico op brand als gevolg van een beschadigde schoorsteen. Daarom kunnen we bijvoorbeeld het lood vervangen. Door het lood te vervangen wanneer dat nodig is, voorkom je potentiële lekkages.

De gevelrenovatie

Veldhuizen Gevelrenovatie is dé specialist in het renoveren van bedrijfs- en woninggevels. Projecten kunnen wij op korte termijn opstarten. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We vertellen het je graag! Vraag hier een offerte aan.

Laat ons u overtuigen van onze kwaliteiten

Binnen 2 uur een offerte

Voor 20:00 uur aangevraagd,
volgende dag in huis

Gecertifieerde medewerkers

Internationaal gecrediteerd