Helibar bewapening

Helibar bewapening

Wilt u structureel meer versteviging voor uw gevels? Dan kan het een goed idee zijn om te kiezen voor helibar bewapening. Ontdek er alles over op deze pagina.

Wat is helibar bewapening?

Een geavanceerde techniek die wordt gebruikt om structurele stabiliteit aan gevels te bieden is helibar bewapening. Het betreft het installeren van roestvrijstalen staafvormige staven, die in een spiraalvormige ‘helix’ worden geplaatst. Dit doen we om de bestaande gevel te versterken en te beschermen tegen schade en instorting.

Het belang van helibar bewapening voor gevels

Helibar bewapening is van cruciaal belang voor gevels om verschillende redenen:

  • Structurele stabiliteit: Het verstevigt en ondersteunt de gevelstructuur, waardoor deze beter bestand is tegen verzakkingen en scheuren.
  • Preventie van schade: Het voorkomt verdere schade aan de gevel, zoals scheurvorming, loslatend metselwerk en structurele instabiliteit.
  • Langdurige bescherming: Het verlengt de levensduur van de gevel en minimaliseert de behoefte aan frequente reparaties en onderhoud.

Voordelen van helibar bewapening

Wanneer u overweegt om helibar bewapening toe te passen bij uw gevel, houdt dan deze diverse voordelen in gedachten die dit u biedt:

  • Herstel van structuur: Het herstelt de oorspronkelijke structurele integriteit van de gevel, wat essentieel is voor de veiligheid van het gebouw
  • Minimale verstoring: De installatie van Helibar bewapening is relatief niet-invasief, waardoor verstoring van het gebouw tot een minimum wordt beperkt.
  • Langdurige bescherming: Het biedt langdurige bescherming, wat resulteert in minder onderhoud en lagere kosten op lange termijn.

Hoelang blijft helibar bewapening werkzaam?

De effectiviteit van deze techniek duurt meestal tientallen jaren, afhankelijk van factoren zoals de kwaliteit van installatie, belasting op de gevel en onderhoud. Over het algemeen biedt Helibar bewapening een duurzame oplossing voor gevelversterking.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar hoe Helibar bewapening uw gevel versterkt en beschermt? Het aanvragen van een offerte bij Veldhuizen Gevelrenovatie is eenvoudig. Bezoek onze website, vul het offerteformulier in met enkele projectdetails, en ontvang snel een gedetailleerde offerte op maat.

Neem contact op

Heeft u specifieke vragen over deze techniek of wilt u meer weten over onze diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en deskundig advies te bieden

Laat ons u overtuigen van onze kwaliteiten

Binnen 2 uur een offerte

Voor 20:00 uur aangevraagd,
volgende dag in huis

Gecertifieerde medewerkers

Internationaal gecrediteerd