Gevelonderhoud

Behoud door onderhoud

Door je gevel regelmatig te laten onderhouden, zorg je ervoor dat eventuele problemen zoals vocht of schimmel tijdig worden opgemerkt, en draag je bij aan een langere levensduur van de gevel. Het tijdig en regelmatig onderhouden van de gevel voorkomt achteruitgang en beschermt de woning tegen vocht- en schimmelproblemen.

Impregneren

Door je gevel te laten impregneren, zorg je dat deze van binnenuit beschermd wordt tegen vocht en schade. Hierdoor blijft de gevel langer schoon en wordt de levensduur verlengd. Met hydrofoberen maken we de gevel bovendien ook nog eens waterafstotend. Door dit te combineren met een reiniging straalt je gevel weer én is deze voor lange tijd weer beschermd!

Versterken & stabiliseren

Soms heeft een gevel extra steun nodig om sterk en stabiel te blijven staan. Hiervoor werken we onder andere met renovatie-ankers en Helibar wapeningen om de duurzaamheid te verlengen en de stabiliteit te kunnen blijven garanderen. Met renovatie-ankers verankeren we (een gedeelte van) de gevel aan de binnenste structuur van het gebouw. Hiermee zorgen we dat het gebouw veilig en stabiel in gebruik blijft. De wapeningen zorgen dat de constructie beter bestand is tegen trek- en schuifspanningen.

Laat je gevel onderhouden

Voor veel mensen is gevelonderhoud zelf uitvoeren ontoegankelijk, bijvoorbeeld vanwege de tijdsinvestering of het ontbreken van de juiste apparatuur en materialen. Bij Veldhuizen Gevelrenovatie nemen wij daarom alle zorgen rondom gevelonderhoud volledig uit handen, of het nu gaat om onderhoud, reiniging, of renovatie van je gevel. Neem hier contact met ons op!

Laat ons u overtuigen van onze kwaliteiten

Binnen 2 uur een offerte

Voor 20:00 uur aangevraagd,
volgende dag in huis

Gecertifieerde medewerkers

Internationaal gecrediteerd